Over EnergieVergelijker

100% onafhankelijk energie vergelijken

Onze energievergelijker is geheel objectief en onafhankelijk. Van sommige energieleveranciers ontvangen wij een vergoeding bij het afsluiten van een energiecontract, maar dit is niet van invloed op de manier waarop de resultaten worden getoond of gerangschikt. Je krijgt dus gewoon de deals te zien die het beste bij jouw situatie passen.

Waarom energie vergelijken?

De energierekening is een grote kostenpost binnen een huishouden. Het blijkt dat het bij veel mensen een flinke kostenbesparing kan opleveren als ze overstappen naar een goedkopere energieleverancier.

Dan wil je natuurlijk weten of er in jouw geval ook op deze kostenpost bespaard kan worden. Door de energieleveranciers via onze vergelijktool met elkaar te vergelijken, kom je erachter welke energieleverancier voor jou het goedkoopst is en dus de grootste kostenbesparing oplevert.

Onze rol in het proces

We geven je als bezoeker de mogelijkheid om de energieleverancier te vinden die het beste past bij jouw situatie. Indien je besluit klant te worden bij een van de energieleveranciers, wordt dit direct bij de betreffende energieleverancier afgehandeld. We handelen dus niet als tussenpersoon, maar voorzien je van het meest volledige en recente aanbod. zodat jij uiteindelijk de beste beslissing voor jezelf kunt nemen.